Bursă pentru cursă 2020

La 4 ani de la înființare, Asociația Sport și Anduranță lansează proiectul ,,Bursă pentru Cursă” pentru susținerea și promovarea sportivilor locali cu rezultate deosebite.
Știm cât de important este sprijinul financiar pentru tinerii sportivi de performanță și dorim să ne implicăm activ în susținerea campionilor noștril!


Ziua de 5 decembrie va fi dedicată componentei Lotului Național de Lupte Libere, Andreea, în vârstă de 16 ani, câștigătoare a numeroase premii naționale și internationale. Voluntarii nostril vor alerga timp de 24 de ore pentru a strange suma necesară achiziționării unui echipament nou-nouț pentru Andreea și pentru a-i oferi un venit stabil timp de 6 luni!
Sportivii noștri sunt motiv de mândrie când participă la competiții mondiale, dar este important să îi ajutăm pentru ca ei sa poată atinge cele mai înalte trepte ale performanței!


Cum te poti implica?
Din data de 15 noiembrie vei găsi în sălile noastre partenere o urnă unde vei putea face o donație.
Pe 5 decembrie te poți alătura voluntarilor noștri și poți alerga alături de ei, noi te așteptăm în sală pentru a-i încuraja și pentru a dona.


Dă vestea mai departe și fă cunoscută această acțiune printre prietenii tăi!
Urmărește-ne zilele următoare, vom reveni cu detalii despre locațiile unde se vor putea face donații.
Împreună creștem campioni!

[ Show more ]
Galantomi:

2

Donatii:

26

Suma:

2,821 RON

Pagini fundraising

Bursa

de comp

1,000 RON Target
0 RON Suma
0 Donatii
0% Complete

Alerg pentru a oferi o bursa!

Sunt Bianca Samfiroiu si alaturi de colegii mei de la ACS Sport si Anduranta am demarat un proiect in cadrul caruia vom asigura burse de merit tineril

5,000 RON Target
2,821 RON Suma
26 Donatii
56.42% Complete