Florin Popovici - Asociatia Club Sportiv Sport si Anduranta

Bursa

0 RON Donatii stranse
0% Complete
1,000 RON Target
0 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

de comp


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Asociatia Club Sportiv Sport si Anduranta

ACS Sport și Anduranță lansează proiectul ,,Bursă pentru Cursă” pentru susținerea și promovarea sportivilor locali cu rezultate deosebite.

Avem din ce in ce mai putine rezultate sportive deosebite la nivel international iar unul dintre motive ar fi lipsa sustinerii si motivarii sportivilor talentati aflati la inceput de drum.De-a lungul junioratului se pierd foarte multi potentiali campioni iar noi ne dorim sa fim sprijin !

Bursă pentru cursă

Ziua de 5 decembrie va fi dedicată componentei Lotului Național de Lupte Libere, Andreea, în vârstă de 16 ani, câștigătoare a numeroase premii naționale și internationale.

Acum 4 ani Andreea a ajuns intr-o sala de lupte,nestiing nimic despre acest sport dar a fost atrasa din prima clipa de acest sport care necesita inteligenta,mobilitate,o foarte buna capacitate de coordonare si multa munca.Incet au inceput sa apara si rezultatele,acum un an reusind sa se claseze pe locul 3 la Campionatul National de Lupte Libere.Cu sustinerea antrenorului si cu si mai multa munca anul acesta a ajuns campioana nationa!

Andreea este eleva in clasa a 10 a Liceului cu Program Sportiv din Deva,este o eleva foarte silitoare si un sportiv muncitor,dedicat,talentat si cu un foarte mare potential!

Bursă pentru cursă 2020

La 4 ani de la înființare, Asociația Sport și Anduranță lansează proiectul ,,Bursă pentru Cursă” pentru susținerea și promovarea sportivilor locali cu rezultate deosebite.Știm cât de im

0 Donatii

Nu exista nici o donatie. Fii primul care doneaza!