Asociatia Club Sportiv Sport si Anduranta

Asociatia Club Sportiv Sport si Anduranta

Misiunea noastră

Clubul nostru organizeaza activități sportive, promovează sportul pentru toți prin organizare de simpozioane, conferințe, evenimente sportive în vederea strângerii de fonduri necesare susținerii tinerilor sportivi cu rezultate excelente în competițiile naționale și internaționale.

Noi,membrii asociatiei,suntem sportivi amatori cu drag de miscare,de obiceiuri sanatoase dar si de fapte bune!

 

Incurajam miscarea, performanta ,respectarea naturii iar prin proiectul "Bursa pentru cursa" ne dorim sa le fim aproape cator mai multi sportivi aflati la inceput de drum.Aceasta misiune a noastra se bazeaza atat pe efortul nostru cat si pe implicarea tuturor celor care doresc sa  se implice, sa fie parte din "cresterea" unui campion!

[ Show more ]

Proiecte

Asociatia Club Sportiv Sport si Anduranta
Bursă pentru cursă
Ziua de 5 decembrie va fi dedicată componentei Lotului Național de Lupte Libere, Andreea, în vârstă de 16 ani, câștigătoare a numeroase premii naționale și internationale. Acum 4 ani Andreea a ajuns intr-o sala de lupte,nestiing nimic despre acest sport dar a fost atrasa din prima clipa de acest sport care necesita inteligenta,mobilitate,o foarte buna capacitate de coordonare si multa munca.Incet au inceput sa apara si rezultatele,acum un an reusind sa se claseze pe locul 3 la Campionatul National de Lupte Libere.Cu sustinerea antrenorului si cu si mai multa munca anul acesta a ajuns campioana nationa! Andreea este eleva in clasa a 10 a Liceului cu Program Sportiv din Deva,este o eleva foarte silitoare si un sportiv muncitor,dedicat,talentat si cu un foarte mare potential!

Evenimente fundraising

Bursă pentru cursă 2020

Ziua de 5 decembrie va fi dedicată componentei Lotului Național de Lupte Libere, Andreea, în vârstă de 16 ani, câștigătoare a numeroase premii naționale și internationale. Voluntarii nostril vor alerga timp de 24 de ore pentru a strange suma necesară achiziționării unui echipament nou-nouț pentru Andreea și pentru a-i oferi un venit stabil timp de 6 luni!

Vezi toate evenimentele1

Pagini fundraising

Alerg pentru a oferi o bursa!

Sunt Bianca Samfiroiu si alaturi de colegii mei de la ACS Sport si Anduranta am demarat un proiect in cadrul caruia vom asigura burse de merit tineril...

56.42% Complete
Vezi toate paginile2