Asociatia Club Sportiv Sport si Anduranta

Asociatia Club Sportiv Sport si Anduranta

Bursă pentru cursă

Status: Fundraising

Ziua de 5 decembrie va fi dedicată componentei Lotului Național de Lupte Libere, Andreea, în vârstă de 16 ani, câștigătoare a numeroase premii naționale și internationale.

Acum 4 ani Andreea a ajuns intr-o sala de lupte,nestiing nimic despre acest sport dar a fost atrasa din prima clipa de acest sport care necesita inteligenta,mobilitate,o foarte buna capacitate de coordonare si multa munca.Incet au inceput sa apara si rezultatele,acum un an reusind sa se claseze pe locul 3 la Campionatul National de Lupte Libere.Cu sustinerea antrenorului si cu si mai multa munca anul acesta a ajuns campioana nationa!

Andreea este eleva in clasa a 10 a Liceului cu Program Sportiv din Deva,este o eleva foarte silitoare si un sportiv muncitor,dedicat,talentat si cu un foarte mare potential!

[ Show more ]

2,821 RON

Sumă:

2

Galantomi:

26

Donații:

Vrei să fii fundraiser? Contactează Organizația

 

Sunt Bianca Samfiroiu si alaturi de colegii mei de la ACS Sport si anduranta am demarat un proiect in cadrul caruia vom asigura burse de merit tinerilor sportivi de performanta din Deva .

In 5 decembrie vom alerga pe banda 24 de ore pentru a-i oferi Andreei o bursa pe perioada anului scolar 2020-2021 si echipamentul necesar participarii la comperitii!

De copil am urmarit competitiile sportive si am trait cu emotie fiecare participare a sportivilor romani.Cu cata nerabdare asteptam notele de la gimnastica,cata bucurie aducea un gol ,cat de greu treceau secundele la o eliminare la handbal!Am trait alaturi de ei reusitele si infrangerile lor dar nu voi uita niciodata emotia unui podium romanesc!

Acesta e felul meu de a-mi arata recunostinta si de a contribui activ la succesul Andreei pe viitor! Impreuna cu voi toti cei care va veti implica cu o donatie avem sansa de a aprecia munca ei de pana acum si ii vom da aripi pentru un viitor de succes!

O suma minima necesara este de 5000 lei ,din care 1000 lei ar fi doar echipamentul iar restul urmand a lua forma unei burse lunare de 500 lei pe luna.Daca suma pe care o vom obtine va fi mai mare vom putea creste atat valoarea bursei cat si durata de sustinere a Andreei!

Va multumesc tuturor!

Fii pe podium!

Asigura performanta!