Bursă pentru cursă

Sunt Bianca Samfiroiu si alaturi de colegii mei de la ACS Sport si anduranta am demarat un proiect in cadrul caruia vom asigura burse de merit tinerilor sportivi de performanta din Deva .

In 5 decembrie vom alerga pe banda 24 de ore pentru a-i oferi Andreei o bursa pe perioada anului scolar 2020-2021 si echipamentul necesar participarii la comperitii!

De copil am urmarit competitiile sportive si am trait cu emotie fiecare participare a sportivilor romani.Cu cata nerabdare asteptam notele de la gimnastica,cata bucurie aducea un gol ,cat de greu treceau secundele la o eliminare la handbal!Am trait alaturi de ei reusitele si infrangerile lor dar nu voi uita niciodata emotia unui podium romanesc!

Acesta e felul meu de a-mi arata recunostinta si de a contribui activ la succesul Andreei pe viitor! Impreuna cu voi toti cei care va veti implica cu o donatie avem sansa de a aprecia munca ei de pana acum si ii vom da aripi pentru un viitor de succes!

O suma minima necesara este de 5000 lei ,din care 1000 lei ar fi doar echipamentul iar restul urmand a lua forma unei burse lunare de 500 lei pe luna.Daca suma pe care o vom obtine va fi mai mare vom putea creste atat valoarea bursei cat si durata de sustinere a Andreei!

Va multumesc tuturor!

Fii pe podium!

Asigura performanta!

 

[ Show more ]
Galantomi:

2

Donatii:

18

Suma:

2,031 RON

Evenimente fundraising

05 Dec 2020

Bursă pentru cursă 2020

In beneficiul: Bursă pentru cursă

Ziua de 5 decembrie va fi dedicată componentei Lotului Național de Lupte Libere, Andreea, în vârstă de 16 ani, câștigătoare a numeroase premii naționale și internationale. Voluntarii nostril vor alerga timp de 24 de ore pentru a strange suma necesară achiziționării unui echipament nou-nouț pentru Andreea și pentru a-i oferi un venit stabil timp de 6 luni!

2,031 RON

Suma:

2

Galantomi:
18 Donatii

Pagini fundraising

Bursa

de comp

1,000 RON Target
0 RON Suma
0 Donatii
0% Complete

Alerg pentru a oferi o bursa!

Sunt Bianca Samfiroiu si alaturi de colegii mei de la ACS Sport si Anduranta am demarat un proiect in cadrul caruia vom asigura burse de merit tineril

5,000 RON Target
2,031 RON Suma
18 Donatii
40.62% Complete